+31 (0)6 81104021 (ma-vr 10:00-17:00 uur)

Pannenexpert, al 10 jaar uw online pannenspecialist!

Braadpan

Bakken, braden, stoven of sudderen, het kan allemaal met een goede braadpan. Over het algemeen het beste in een gietijzeren braadpan; het opwarmen duurt misschien iets langer, maar als de pan eenmaal op temperatuur is dan houdt deze de warmte heel goed vast. Op hoog vuur goed te gebruiken om bv het vlees scherp aan te braden. Om het vlees te stoven kan de gietijzeren braadpan toe met een lage stand op de kookplaat, wat ook direct energiebesparend werkt. Verder kunnen braadpannen van staal of roestvrijstaal zijn gemaakt. De gietijzeren en stalen braadpannen zijn doorgaans geëmailleerd. Diverse braadpannen kunnen ook in de oven worden gebruikt.

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 18 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2