085-3035975 (ma-vr 10:00-17:00 uur)

Pannenexpert, al ruim 12 jaar uw online pannenspecialist!

3 artikel(en)

per pagina
Er wordt veel naar gezocht op internet; de beste koekenpan. In de afgelopen jaren, zo niet decennia, heeft de industrie schitterende materialen voortgebracht en gebruikt die het bakken en reinigen van koekenpannen makkelijker moet maken; roestvrijstaal, aluminium, emaille, teflon (en alle andere kunststof antiaanbaklagen) en de laatste jaren is de keramische antiaanbaklaag sterk in opkomst.
Lees meer
Geplaatst in Koekenpannen Materialen door Pannenexpert
De Buyer Mineral B Element
DeBuyer Mineral B Element Pannen
De Mineral B Element is een serie stalen pannen van het Franse merk DeBuyer. Deze traditionele pannen zijn gemaakt van natuurlijk ijzer en worden ook nog steeds geproduceerd in Frankrijk. Ondanks de trend van de antiaanbaklagen en het advies van fabrikanten om voor verschillende producten verschillende pannen te gebruiken is en blijft de stalen pan een echte ‘allrounder’.
Lees meer
Geplaatst in Koekenpannen door Pannenexpert
Het Duitse WDR programma ‘Service Zeit’ voerde een test uit met verschillende keramische koekenpannen. Hierbij werden pannen getest van Fissler, Tefal, Culinario, Berndes en Ballarini. Twee professionele koks en een hobbykok hebben alle vijf pannen getest, ieder met hun eigen product. Zo werden er aardappelen in gebakken, vlees...
Lees meer
Geplaatst in Koekenpannen door Pannenexpert

3 artikel(en)

per pagina