085-3035975 (ma-vr 10:00-17:00 uur)

Pannenexpert, al ruim 12 jaar uw online pannenspecialist!

Over Pannenexpert

Welkom bij Pannenexpert! Dé pannenspecialist van Nederland. Pannenexpert is online sinds 2007 en richt zich vooral op de verkoop van pannen maar heeft daarnaast ook een klein assortiment met kookaccessoires. De nadruk en ons specialisme ligt dus vooral bij de pannen. In ons assortiment vindt u niet alleen bekende A-merken zoals bv. BK, Habonne, Relance of De Buyer. Pannenexpert is doorlopend actief op zoek naar bekende en minder bekende merken met goede producten en producteigenschappen. Op deze manier kan Pannenexpert u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden waarin u pannen kunt vinden van alle soorten en categorieën voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Bij Pannenexpert is door dit specialisme een goede kennis van de artikelen in ons assortiment. Of het nu om het basismateriaal van de pannen gaat, de gebruikte antiaanbaklagen of de bodem van de pannen, wij kunnen u er alles over vertellen en de verschillen uitleggen. In onze webwinkel zijn zoveel mogelijk kenmerken van alle pannen verzameld en bij de producten gezet. Op deze manier heeft u ook online zo veel mogelijk informatie tot uw beschikking. U kunt pannen met elkaar vergelijken en in één oogopslag zien wat de exacte verschillen zijn tussen de pannen. En bent u toch nog extra advies nodig? Geen probleem! Telefonisch of via de email kunt u ons altijd bereiken en uw vragen stellen.

Telefoon: +31 (0)85 - 016 10 81
E-mail: zie contactformulier.

Pannenexpert beschikt niet over een fysieke winkel of showroom. Op afspraak is het mogelijk om ons te bezoeken op onderstaand adres.

Let op!!! Vanaf 1 december hebben wij een nieuw magazijnadres!

Pannenexpert
Weidestraat 52
6333 DE Schimmert

Pannenexpert.nl is onderdeel van:
Coöperatie Thomassen Plant Protection U.A.
Kvk 67651003