085-3035975 (ma-vr 10:00-17:00 uur)

Pannenexpert, al ruim 12 jaar uw online pannenspecialist!

Ruilen of retourneren

Is een artikel niet naar wens?

Dan kunt u het uiteraard ruilen of retour sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Pannenexpert geretourneerd worden. Voegt u bij de zending altijd uw gegevens en ordernummer toe. Vergeet ook niet om aan te geven voor welk artikel het wilt ruilen of dat u het enkel wilt retourneren.

Envelop

Als u uw bestelling in een envelop heeft ontvangen dan kunt u deze voldoende gefrankeerd ook weer in een envelop retour sturen.

Pakket

Bij pakketzendingen ontvangt u van Pannenexpert altijd een verzendbevestiging met een Track&Trace link. In diezelfde email treft u ook een link aan waarmee u voor €5,00 (direct te betalen via iDeal) een retourlabel kunt aanvragen om uw bestelling (deels) retour te sturen. Uitgebreide instructies voor de retourzending treft u aan tijdens de aanvraag van het retourlabel.

Ruilen of retour?

Na ontvangst van de zending zal de inhoud worden gecontroleerd en als alles in orde is zal Pannenexpert conform uw wens het artikel ruilen of terugbetalen.

  • Ruilen
    Wij zullen het gewenste artikel z.s.m. opsturen en de betreffende artikelen met elkaar verrekenen. Indien u een bedrag moet bijbetalen ontvangt u via de e-mail een factuur en als er een bedrag over blijft zullen wij dit binnen 1-2 dagen* terugbetalen.
  • Alleen retourneren
    Stuurt u de complete order retour, dan zal Pannenexpert ook het volledige orderbedrag inclusief eventueel in rekening gebracht verzendkosten binnen 1-2 dagen* aan u terugbetalen. Mocht u een deel van de bestelling terugsturen dan betaald Pannenexpert u de betaalde prijs voor het artikel terug, eventueel in rekening gebrachte verzendkosten worden in dat geval niet retour betaald.

*Dit geldt voor orders die zijn betaald via iDeal, Paypal of d.m.v. overschrijving! Indien u heeft betaald via Afterpay dan wordt, afhankelijk van de verstreken tijd, A) door Pannenexpert de betaaldopdracht ingetrokken of B) door Afterpay het bedrag betreffende bedrag worden terugbetaald.